Vezérlőtermi
megoldások

Vezérlőtermi megoldásokat a világon már rengeteg helyen használnak a nap 24 órájában folyamatosan. A nagy-formátumú LED kijelzőkből épült videofal megkönnyíti a bonyolult rendszerekben az átláthatóságot több személy részére egyszerre. Felhasználási területeket tekintve leginkább TV, műsorszóró társaságok; parlamentek; biztonsági felügyeletek (közlekedésrendészetek, repterek, űrkutatási intézmények, meteorológiai központok); közmű vezérlőközpontok és erőművek használják.
A LED kijelzők mélységüket tekintve kis helyigényűek. A teljes fal – képátlótól függetlenül – alig 10 cm vastag (mély). Ez nem csak az elhelyezésnél, hanem a szállításnál is komoly előnyt jelent. A LED fal nagy kontrasztú és nagy fényerejű, még nagyobb megvilágítás mellett is kiváló képmegjelenítést biztosít. A LED látószöge mindkét irányban 160 fok, így bárhonnan tökéletesen látható.
Az új fejlesztésű sarok technológiának köszönhetően jelentősen csökkent a panelek közti keret. Ennek eredménye az illesztési csík mentes, egybefüggő multi LED kijelző. A megjelenített kép egy komplett egésznek hat, nincs kitakarás, amelyet a hagyományos falak széles keretei okoznak.

Műsorszórás

Közlekedés

Kormányzat

Egyéb terület

Forgalmazott márkák